For arbejdsgiver

Få de bedst kvalificerede jobkandidater med digital præcision

JobPartners.dk benytter målrettede digitale værktøjer – til at nå direkte ud til de bedst kvalificerede jobkandidater. Vores digitale eksperter benytter de sociale mediers muligheder til at målrette jeres jobopslag, så I kun får kvalificerede jobansøgere.

Spar ressourcer og minimer udgifter

De sociale medier giver unikke muligheder for at ramme jobkandidater meget mere præcist. Disse platforme har avancerede annonceringsværktøjer og muligheder for detaljeret målretning. Derfor er det et stærkt redskab til eksponering af stillingsopslag på alle relevante stillinger, hvilket sparer jeres virksomhed for både tid og ressourcer.

JobParnters.dk har mange års erfaring med markedsføring på nettet – og kan derfor hjælpe jer med øget synlighed af stillingsopslag på de sociale medier, minimere jeres udgifter til annoncering og samtidig sikre, at jobopslaget vises til den helt rigtige målgruppe.

Kontakt Jobpartners.dk for en uforpligtende samtale på 51 35 90 22 

Kom ud til passive drømmekandidater

Med de sociale mediers værktøjer, kan I samtidig nå ud til passive jobkandidater, der ikke selv er aktivt jobsøgende, men som med det rette jobtilbud – vil være interesserede i et jobskifte. Her findes et uudnyttet potentiale, der kan give jer medarbejdere – med unikke ressourcer til jeres virksomhed.

Smart og målrettet udvælgelse af jobkandidater  – Ring 51 35 90 22

© JobPartners.dk – Kvalificerede jobkandidater