Concura søger skolepædagog

Er du pædagoguddannet, og har du kompetencerne til at arbejde med udvikling af børn og unges sociale og personlige trivsel samt læringsmiljøer ud fra en pædagogisk, didaktisk tænkning?

Har du en veludstyret pædagogisk værktøjskasse, evnen til at skabe tydelige strukturer samt en tro på, at elever – trods forskellige udfordringer – kan og skal lære så meget som muligt?

Vil du arbejde i en professionel, udviklingsorienteret organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling?

Så kan ConCura tilbyde en fast pædagogstilling pr. 01.03.2019 eller hurtigst muligt på ConCura Skolen i Tølløse, ved Holbæk. Stillingen vil primært være som klassepædagog for skolens ældste elever i alderen 14-18 år.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:
➡️ at sikre, vores elever oplever at blive mødt med en stærk relationel forståelse, åbenhed og accept, således at de gennem tillid finder ro og overskud til at udvikle almene kompetencer og potentialer.

➡️ at bringe din pædagogiske faglighed i spil i forbindelse med udarbejdelse af individuelle handleplaner samt inkluderende pædagogiske trivselsindsatser.

➡️ ud fra tydelige, sociale udviklingsmål at stimulere og udfordre til personlig udvikling for
den enkelte elev, bl.a. gennem træning af sociale færdigheder, følelseshåndtering og moralsk ræsonnement (ART).

➡️ gennem samarbejde med elevens primære voksne (forældre, plejeforældre eller institution) samt anbringende myndigheder (socialforvaltning og PPR) at arbejde for elevens almene trivsel.

Concura Skolen er et skole- og dagbehandlingstilbud for elever med faglige og sociale udfordringer. Ofte udspringer vores elevers udfordringer af opmærksomhedsforstyrrelser eller psykisk sårbarhed. Vi bygger vores arbejde på et stærkt didaktisk og pædagogisk fundament præget af en analytisk, anerkendende og ressourcebaseret tilgang.

Læs mere om ConCura på www.concura.dk.

Vi tilbyder gode arbejdsrammer i selskab med energiske, positive kolleger. Vi stiller telefon og pc til rådighed for personalet.

Kontakt skoleleder Randi Hoffmann på mobil 2475 3860 hvis du vil vide mere.

Ansøgningsfrist d.1. februar 2019 kl. 12.00 på ansogning@concura.dk. Der afholdes løbende samtaler.

Ansøg nu

Job

Firma

Concura

Kontaktperson

Randu Hoffmann

Telefon Nummer

24753860

Adresse

Sjælland

Ansøgningsfrist

februar 1, 2019