Ledig stilling: Fonden ConCura søger lærer

Er du læreruddannet med engelsk som linjefag, og har du kompetencerne til at arbejde med udvikling af børn og unges faglige, sociale og personlige trivsel samt læringsmiljøer ud fra en differentieret, didaktisk tænkning?

Har du en veludstyret faglig værktøjskasse, evnen til at skabe tydelige strukturer samt en tro på, at elever – trods forskellige udfordringer – kan og skal lære så meget som muligt?

Vil du arbejde i en professionel, udviklingsorienteret organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling?

Så kan Fonden ConCura tilbyde en 37 timers lærerstilling pr. 01.08.2019 på ConCura Skolen i Tølløse. Stillingen vil primært være som lærer for skolens ældste elever i alderen 13-18 år.

Dine arbejdsopgaver vil byde på:

➡️ at tilrettelægge og undervise i faget engelsk samt dine øvrige linjefag frem mod afgangsprøverne.
➡️ at sikre vores elever en oplevelse af at blive mødt med en stærk relationel forståelse, åbenhed og accept, således at de gennem tillid finder ro og overskud til at udvikle faglige kompetencer og potentialer.

➡️ at bringe din faglighed i spil i forbindelse med udarbejdelse af individuelle handleplaner samt inkluderende pædagogiske trivselsindsatser.

➡️ at opstille tydelige læringsmål og løbende evaluere herpå.

➡️ gennem tæt samarbejde med elevens primære voksne (forældre, plejeforældre eller institution) samt anbringende myndigheder (socialforvaltning og PPR) at arbejde for elevens sociale og personlige trivsel.

Concura Skolen er et skole- og dagbehandlingstilbud for elever med faglige og sociale udfordringer. Ofte udspringer vores elevers udfordringer af opmærksomhedsforstyrrelser eller psykisk sårbarhed. Vi bygger vores arbejde på et stærkt didaktisk og pædagogisk fundament præget af en analytisk, anerkendende og ressourcebaseret tilgang.

Læs mere om Fonden ConCura på www.concura.dk.

Vi tilbyder gode arbejdsrammer i selskab med energiske, positive kolleger. Vi stiller telefon og pc til rådighed for personalet.

Kontakt skoleleder Randi Hoffmann på mobil 2475 3860 hvis du vil vide mere.

Ansøgningsfrist mandag d. 1. april 2019 kl. 12.00 på ansogning@concura.dk. Der afholdes løbende samtaler.

Ansøg nu

Job

Firma

ConCura

Kontaktperson

Randi Hoffmann

Telefon Nummer

24753860

Adresse

Sjælland

Ansøgningsfrist

april 1, 2019