SSA til Plejehotel Stenhusbakken

Social og sundhedsassistenter søges til Plejehotel Stenhusbakken. Holbæk kommunes tilbud for borgere, der har behov for en midlertidig bolig.

Vi leder efter kollegaer, der vil styrke og udvikle den rehabiliterende indsats, der tilbydes ved Plejehotel Stenhusbakken for både de midlertidige og fastboende borgere. Vi har i øjeblikket 26 midlertidige pladser samt 18 fastboende borgere.

Vi er et hus, der udover rehabilitering varetager pleje og omsorg til den palliative borger samt modtager komplekse borgere med et midlertidigt øget behov for hjælp. Der er rehabiliterende opgaver, komplekse somatiske opgaver samt komplekse gerontopsykiatriske problematikker.

Vi søger SSA til vores gang med 20 midlertidige pladser samt SSA til vores gang med 6 midlertidige pladser og 18 fastboende borgere.

Vi er en god tværfaglig sammensætning af sygeplejerske, social-og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælper, sygehjælper, fysioterapeut og ergoterapeut, som har fokus på helhedspleje, tværfagligt samarbejde, højt fagligt niveau samt opmærksomhed på kompetenceudvikling.

Vi forventer:
At du kan planlægge og selvstændigt udføre omsorgsmæssige opgaver i henhold til social og sundhedsassistentens ansvar og kompetenceområde
At du kan arbejde selvstændigt og udviser ansvarsbevidsthed
At du har erfaring med tværfagligt samarbejde og inddragelse af borgernes egne mål
At du tager ansvar for optimering/udvikling af tværfaglige samarbejdsprocesser
At du har lysten til at lære fra dig, vejlede og rådgive
Vi søger social og sundhedsassistenter på 30-32 timer med start snarest muligt.
Stillingen er som udgangspunkt i blandede vagter, men primært i dagvagt. Har du specifikke ønsker, så snak med os om det. Der er weekendvagt hver 2. weekend.

For yderligere oplysninger kontakt teamleder Pia Overgaard på tlf. 72 36 50 95 eller mail poh@holb.dk eller centerleder Mette Engberg Munch på tlf. 72 36 29 37 eller mail mem@holb.dk.

Løn efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist den 10. maj 2017.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 21.

Ansøg nu

Job

Firma

Holbæk Kommune

Kontaktperson

Mette Engberg Munch

Telefon Nummer

72362937

Adresse

Kanalstræde 2 4300 Holbæk

Ansøgningsfrist

maj 10, 2017