Concura søger skolepædagog til vores skole- og dagbehandlingstilbud.


Skrevet af & kategoriseret under Pædagog.


Er du pædagoguddannet, og har du kompetencerne til at arbejde med udvikling af børn og unges trivsel og læringsmiljøer ud fra en pædagogisk, didaktisk tænkning?   Har du en veludstyret pædagogisk værktøjskasse, evnen til at skabe tydelige strukturer samt en tro på, at elever – trods forskellige udfordringer – kan og skal lære så meget… Læs mere »

PROJEKTBEREGNER


Skrevet af & kategoriseret under Industri og håndværk.


Entreprenørfirmaet Morten C. Henriksen A/S har gang i hjulene og vi søger en kollega med lyst til at arbejde med byggeplaner, og fordybe sig i projektberegninger inden for anlæg og byggeri   DINE OPGAVER Du får ansvaret for at modtage udbudsmateriale, deltage i kalkulationsarbejde og tilbudsgivning. Du skal gennemgå udbudsmateriale og byggeplaner. Du skal deltagelse… Læs mere »

ConCura søger uddannet pædagog


Skrevet af & kategoriseret under Pædagog.


ConCura søger en uddannet pædagog, der kan indgå i rullende vagtplan i vores aflastningstilbud samt opholdssted. Målgruppen er børn og unge med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser/psykiatriske lidelser. Det kan eksempelvis være ADHD, tilknytningsforstyrrelser, omsorgssvigt, mindre fysiske handicaps, sent udviklede m.m. ConCura er en selvejende non-profit fond, der udfører socialpædagogisk arbejde af forebyggende, afdækkende og behandlende… Læs mere »

ad control logo

Kundeorienteret PLC-programmør søges til AD Control i Slagelse


Skrevet af & kategoriseret under Elektroteknik, Informationsteknologi, Ingeniør og teknik, Systemudvikling og programmering.


AD Control udvikler intelligente styresystemer til automationsløsninger, der opsamler data og afslører fejl, og som derfor kan forhindre langvarige og dyre stop i produktionen. AD Control er OSP (Omron Solution Partner), og samarbejder med en række store virksomheder, bl.a. Novozymes, Unomedical, Bähncke og Westrup. Med eget tavleværksted er der ikke langt fra idé til handling,… Læs mere »

ConCura Skolen søger skolelærer pr. 1.8.2017


Skrevet af & kategoriseret under Lærer, Social og sundhed.


Skolen Concura søger lærer med Matematik på linjefag. Kan du Fysik og evt. Tysk er du godt på vej. Skolen Concura er et Skole- og dagbehandlingstilbud og beliggende i Tølløse (stationsby) Er du uddannet lærer, er du god til at have overblik, er du god til struktur og aftaler, vil du arbejde fagligt og professionelt… Læs mere »